Количка

0 артикула
НачалоМарки

Марки

«1»
MULIERES

MULIERES

Всички продукти на Мulieres са алтернативи на съществуващи в нашия бит препарати с химически състав за пране и почистване на дома и офиса.

Всеки един артикул е нежен към кожата, естествен и ефективен. Всеки продукт Mulieres   се основава на маслиново олио, благоприятно за кожата, което има отлични почистващи и перилни качества и не дразни чувствителната кожа. Продуктите на Mulieres не съдържат парабени, нефтени химикали, изкуствени аромати и оцветители, не са тествани върху животни: Mulieres е известен като първата естонска марка, която носи етикета Vegan Society. Гелът за пране “Sensitive- без аромат” се препоръчва от Естонската асоциация за алергични заболявания. Гелът за пране с аромат на роза е носител на наградите Scandinavia за естествени и органични продукти за 2016 година в най-добрата нова еко-натурална продуктова категория. Освен това има и аромати на Fresh Citrus и Nordic Forest, които се основават на висококачествени етерични масла. Дори и опаковката е специална: тя е биоразградима и е изработена от преработен картон.

продукти
Bodi Beauty

Bodi Beauty

Българска козметика с билкови екстракти
продукти
Coyne Healthcare UK

Coyne Healthcare UK

Coyne Healthcare разработва и разпространява най-висококачествените фитопрепарати и хранителни добавки.Тя е част от PHYTOCEUTICS (UK) LTD.
В партньорства с водещи световни експерти и изследователи в областта на здравеопазването създават ефикасни продукти от най-висок      стандарт.

Основни принципи: Популяризиране на здравето чрез интегриран подход; образование и продукти, трансформиращи здравето.   

Всички продукти са с клинично изследвани съставки, използват патентовани съставки с доказана терапевтична   ефективност. 

продукти
TianDe

TianDe

Tiande е козметика с високо качество, която ще ви помогне да съхраните вашите красота и здраве. Философията за хармония, залегнала в основата на рецептите на древните китайски лечители,Качествената продукцията е произведена в съответствие с всиччки международни стандарти и сертификати за качество по ISO 9001 и GMP (самият GMP стандарт изисква 20 000 теста на всяка билка, която участва в състава на продуктите на Tiande). Козметичните продукти са коктейл от билки и натурални продукти от жен-шен, жожоба, бамбук, сребро, змийска мас, хрущял от акула и др. по китайски рецепти от преди 5000 години. Продуктите за здравословна грижа са създадени въз основа на хилядолетно изпитани рецепти от източната медицина и са изцяло на BIO основа. В производството на продуктите на TianDe се използват най-съвременни технологии и екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай и Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определен момент от времето, според лунния календар. Водата която се използва в козметиката се извлича от минерални извори и морски дълбини, пречистваща се с помощта на мембранна технология. Това е процес при който водата се обогатява с микроелементи, участващи в състава на козметичните продукти.За първи път компанията стъпва на българския пазар на 12 март 2012 г.
продукти
Bielenda

Bielenda

SCP козметика
продукти
HEAN
продукти
DAFI
продукти
AVIA
продукти
STANDELLI

STANDELLI

Част от CAMCO bg

продукти