Количка

0 артикула
НачалоМарки

Марки

«1»
Бредис ООД

Бредис ООД

Производител на марките AVIA и Terravital

http://store.aviacosmetics.com

продукти
BARAKA NATURALS

BARAKA NATURALS

Продуктите, които предлага Барака са резултат от дългогодишната традиция и усет за красота на семейни фабрики от Италия, Франция, Португалия и България. Чудотворна ароматерапия, която те пренася сред неповторими пейзажи, вълшебни цветове и благоухания; райска спа терапия, която дарява на тялото и ума божественото усещане за красота, чистота, здраве и хармония.

http://baraka.bg/index.php?route=common/home

продукти
LIZAS – GERMANY

LIZAS – GERMANY

Фини ръчно изработени бижута

продукти
IVArt

IVArt

Ръчно изработени авторски бижута.

продукти
Green Pharmacy

Green Pharmacy

Iновативна козметична линия, съчетала най-доброто от природата и съвременните технологии. омпания Elfa Pharm произвежда широка продуктова линия, като съчетава най-новите постижения на козметологията с вековната традиция на билковите лекарства и непреходните качества на естествените растителни съставки. Много от продуктите не съдържат парабени, изкуствени оцветители, силикони, SLS (Sodium lauryl sulfate) и SLES (Sodium laureth ether sulfate). Компанията е сертифицирана според всички световни и европейски изисквания за качество - ISO 9001:2008, TUV и др. Притежава много награди от различни асоциации и изложения: • Международна награда за качество – Женева, май, 2008г.; • Европейска награда за качество – Мадрид, октомври, 2009 г.; • Наградата на фармацевтичната асоциация на Украйна; • Най-добро предприятие на Европа – Оксфорд, 2012г.; • Награда за формула на козметичен продукт на Cognis – 2010г. Elfa Pharm Полша е създадена през 2011 г. в Краков като полски клон на международна компания за производство на широка гама козметика с модерни производствени мощности в Украйна, Чехия, Словакия, а сега и в Полша. Производството се извършва в съответствие със сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2008 и продуктите се произвеждат в съответствие със стандартите за природни и биологични продукти, сертифицирани от Ecocert ®. Продуктите на Продуктите на Elfa Pharm не са тествани върху животни, не съдържат суровини, тествани върху животни, или такива, които могат да причинят страдание на животните. Според Регламент на ЕС 1223/2009 г. в сила от 11 юли 2013 г. всички козметични продукти са сертифицирани в съответствие с нова оценка за безопасност и са уведомени Cosmetic Products Notification Portal (CPNP). не са тествани върху животни, не съдържат суровини, тествани върху животни, или такива, които могат да причинят страдание на животните. Според Регламент на ЕС 1223/2009 г. в сила от 11 юли 2013 г. всички козметични продукти са сертифицирани в съответствие с нова оценка за безопасност и са уведомени Cosmetic Products Notification Portal (CPNP).

продукти
Bielenda

Bielenda

SCP козметика

продукти
Palco

Palco

Дамско оформящо бельо от естествени материи

продукти
Eris

Eris

Гръцка марка, производител на дамско и мъжко бельо.

продукти
Anit

Anit

Производител на дамско, мъжко и детско бельо.

продукти
M,I

M,I

Компания производител на висококачествени безшевни КОРСЕТИ.

продукти
Lavilin

Lavilin

Лечебна козметика с терапевтично действие за лице и тяло.

http://www.hlavin.bg/bg/

продукти
Bodi Beauty

Bodi Beauty

Българска козметика с билкови екстракти

продукти
ФИТООЗОН

ФИТООЗОН

козметична серия уникална по отношение на състав и действие, създадена от природни суровини /растителни екстракти и масла/, обогатени с активен кислород /озон/.

продукти
P.W.M. GAMA

P.W.M. GAMA

Производител на здравословни суперхрани,безглутенови и натурална козметика

продукти
AquaSource

AquaSource

AquaSource е компания, предлагаща хранителни добавки, използвайки само най-добрите налични естествени съставки.AquaSource е ангажирана да насърчава запазването на здравето чрез естествени съставки и предлагане на широка гама висококачествени хранителни продукти, достъпни за всеки.

продукти
TianDe

TianDe

Tiande е козметика с високо качество, която ще ви помогне да съхраните вашите красота и здраве. Философията за хармония, залегнала в основата на рецептите на древните китайски лечители,Качествената продукцията е произведена в съответствие с всиччки международни стандарти и сертификати за качество по ISO 9001 и GMP (самият GMP стандарт изисква 20 000 теста на всяка билка, която участва в състава на продуктите на Tiande). Козметичните продукти са коктейл от билки и натурални продукти от жен-шен, жожоба, бамбук, сребро, змийска мас, хрущял от акула и др. по китайски рецепти от преди 5000 години. Продуктите за здравословна грижа са създадени въз основа на хилядолетно изпитани рецепти от източната медицина и са изцяло на BIO основа. В производството на продуктите на TianDe се използват най-съвременни технологии и екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай и Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определен момент от времето, според лунния календар. Водата която се използва в козметиката се извлича от минерални извори и морски дълбини, пречистваща се с помощта на мембранна технология. Това е процес при който водата се обогатява с микроелементи, участващи в състава на козметичните продукти.За първи път компанията стъпва на българския пазар на 12 март 2012 г.

продукти
HEAN
продукти
BIO G
продукти
AVIA
продукти