Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Полисорб плюс- мощен сорбент и детоксикатор

Полисорб плюс- мощен сорбент и детоксикатор

     Не е необходимо човек да бъде биолог, за да знае какви витамини и природни елементи са необходими за нормалното функциониране на човешкото тяло. В действителност,човек е направен от вода и енергия. В човешките клетки протичат енергийни процеси, които разграждат протеини, мазнини и въглехидрати в други компоненти, които трябва да бъдат доставени до всяка клетка на тялото. Ето защо, в допълнение към правилното хранене, за което говорят всички лекари е нужно да е налице правилна обмяна на веществата. Много енергийни процеси, които се случват в човешкото тяло, не могат да функционират без окисление на янтарна киселина и кислород. Предлагаме на вашето внимание хранителната добавка произведена от АО „ПОЛИСОРБ''–РУСИЯ, предназначена за мощна детоксикация и за ускоряване на окислително-възстановителните реакции на водни разтвори в човешкото тяло.

     Хранителната добавка Полисорб Плюс е уникално природно средство за изчистване на организма, което ни помага да имаме по-дълъг живот в добро здраве! Хранителната добавка Полисорб Плюс е препарат от ново поколение, сорбент със силни сорбционни и детоксикиращи свойства, който се състои от натурални съставки. Полисорб Плюс съчетава уникалните свойства на янтарната киселина и силиция.Съвместното действие на силиция и янтарната киселина позволява не само да се изведат от организма натрупаните токсини и шлаки, но и се дава възможност на организма да се насити с вещества, които са му необходими така както му е жизнено необходим въздуха! Мощните антиоксидантни свойства на хранителната добавка Полисорб Плюс забавя процеса на стареене. Благодарение на това, че хранителната добавка Полисорб Плюс нормализира обмена на веществата в организма се постига и редуциране на теглото като се извеждат лошите мазнини от храната.В Полисорб Плюс 98% от състава е силициев диоксид, който е важен за поддържане на имунитета на човешкия организъм. В организма, силициевият диоксид се среща в надбъбречните жлези, далака, но тава количество е твърде малко, за да помогне на организма при появата на каквото и да е заболяване. Според медицинските изследвания, 38% от функциите на тялото се осъществяват благодарение на силиция. Силициевият двуокис е ускорител на окислително-възстановителните реакции. Силициевият диоксид притежава изключително мощни детоксикиращи свойства и с това си качество той няма аналог в света! Друг от компонентите на Полисорб Плюс е янтарната киселина.Тя присъства във всеки жив организъм и нейното действие се отнася до производството на енергия в клетките и така допринася за увеличаване на устойчивостта на организма при стрес, укрепване на имунната система, подобряване на ефективността и намаляване на токсичността на прилаганата лекарствена терапия, повишаване на умствената и физическата работоспособност, подпомага организма да се адаптира към неблагоприятни условия. Янтарна киселина спомага за усвояването на кислород от клетките и неутрализира свободните радикали. Съвместното действие на силициевия диоксид и янтарната киселина в хранителната добавка Полисорб Плюс не само извежда от тялото токсините и шлаките, но същевременно спомага за пълноценното усвояване на хранителните вещества и витамините. Резултатът е повишена устойчивост на организма при стрес, укрепване на имунитета, подобряване на здравето и самочувствието като цяло, повишаване на физическата активност, забавяне на процеса на стареене, намаляване на броя пристъпите при хронични заболявания.
 

Препоръчва се като профилактичен прием и терапевтичен прием за подмладяване на организма, редуциране на телесното тегло, повишаване на имунитета, предотвратяване на махмурлук, при алергии и хронични интоксикации и натравяне и диария.

РУСНАЦИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ ТОЗИ ПРОДУКТ ТРЯБВА ДА ПРИСЪСТВА ВЪВ ВСЯКА ДОМАШНА АПТЕКА ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ, ТЪЙ КАТО МОЖЕ ДА СПАСИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ, ДЕЙСТВИЕТО МУ СЕ УСЕЩА НА ТРЕТАТА МИНУТА (ПРИ ДИАРИЯ,ПОВРЪЩАНЕ ИЛИ НАТРАВЯНЕ

Още за продукта >>> Полисорб Плюс

 

По статията работи: К.Нейчева

Източник: elitefoods.eu

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари