Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Феноменът на природата - ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК

Феноменът на природата - ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК

   Възможно ли е ЗЕЛЕНИЯТ ЕЧЕМИК, който в момента набира популярност, да е перфектното решение при проблемите със затлъстяването? Цялата натрупана информация идва да покаже точно това, включително и многобройните свидетелства на потребителите на ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК.

   Феноменът на  ЗЕЛЕНИЯ ЕЧЕМИК се състои във факта, че младото, развиващо се растение има съвсем различен биохимичен състав от зрелите зърна. Зърната са богати на минерали, протеини и витамини, но в сравнение с тях, листата на ЗЕЛЕНИЯ ЕЧЕМИК изглеждат много безсъдържателни. Биохимичните изследвания, проведени от редица лаборатории потвърждават този природен феномен, който не може да остави никого безразличен. 
ЗЕЛЕНИЯТ ЕЧЕМИК не е просто типична добавка, която е предназначена да покрие недостига от витамини в ежедневната диета - той е много повече. 
Според констатациите на учените, ЗЕЛЕНИЯ ЕЧЕМИК съдържа 25 пъти повече калий, 37 пъти повече калций, 5 пъти повече желязо и фолиева киселина и 2 пъти повече магнезий от пшеницата. ЗЕЛЕНИЯТ ЕЧЕМИК е отличен източник на 17 аминокиселини от общо 22-те необходими за правилното протичане на биохимичните процеси в човешкия организъм. 
ЗЕЛЕНИЯТ ЕЧЕМИК е източник на мощна доза разтворими фибри, които понижават нивото "лошия холестерол" в организма, както и на неразтворими фибри, благодарение на които функционирането на целия храносмилателен тракт се нормализира. Фибрите почистват храносмилателния тракт чрез премахване на токсичните вещества непозволявайки да се натрупат в дебелото черво и това да доведе до вторично натравяне на организма. Те също така намаляват апетита. Силата на зеленото багрило, наречено ХЛОРОФИЛ прави  ЗЕЛЕНИЯ ЕЧЕМИК "звезда" сред всички други здравословни храни. Биохимичната структура на ХЛОРОФИЛА е подобна на тази на хемоглобина. Швейцарският учен Maximilian Bircher, който изследва здравословната храна, установява,че ХЛОРОФИЛЪТ стимулира сърдечните функции, кръвоносната система, червата и белите дробове, има енергизиращи и стимулиращи свойства и е олкова ефективен в рамките на тази сфера, че "е трудно да го сравни с друго вещество" , ХЛОРОФИЛЪТ е мощно оръжие за справяне с много заболявания: той притежава противовъзпалителни и дезинфекционни свойства, преборва се с анаеробните бактерии в устата, лекува  венците и възпалено гърло. 
Една чаша напитка направена от ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК ни дава толкова минерали и хранителни вещества равняващи се на 2 кг органично отгледани плодове и зеленчуци.
   ЗЕЛЕНИЯТ ЕЧЕМИК е най-добрата алтернатива за всеки човек, който иска да има реално влияние върху своето здраве, физическо и психическо състояние и по-специално в случая на вземане на решение за редуциране на наднорменото си тегло. ЗЕЛЕНИЯТ ЕЧЕМИК е продукт предназначен за хора на всякаква възраст. Той може да се дава на деца и младежи, сред които и такива които имат проблем с наднорменото тегло и отслабен имунитет. Тази група от хора се разраства постоянно. Наблюденията и докладите на учените по целия свят през цялото време алармират, че ако спешно не се започне борба със затлъстяването, нашата цивилизация ще страда от диабет, заболявания на кръвоносните съдове и рак. 
Можем ли да си позволим лечение на тези заболявания? Нашият полски ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК може да подобри вашето здраве с всеки един ден, тъй като ЗЕЛЕНИЯ ЕЧЕМИК се отглежда на нашата земя и е предмет на цялостен контрол по отношение на тези култури. Всяка партида е обект на лабораторни изследвания. Според потребителите на ЗЕЛЕН ЕЧЕМИК, този продукт е най-лесната, без примеси, напълно усвоима форма, осигуряваща отлични здравословни резултати.
Феноменът на ЗЕЛЕНИЯ ЕЧЕМИК се състои в осигуряването на организма с мощна доза от високо хранителни съставки. Благодарение на него, човек, който е постоянно гладен и обича сладкишите, спира непрестанното похапване, остава далеч от бонбоните и теглото му намалява. Всички тези удивителни свойства на ЗЕЛЕНИЯ ЕЧЕМИК сега се използват от хиляди хора, включително много звезди на шоу-бизнеса, артисти и знаменитости.
ЗЕЛЕНИЯТ ЕЧЕМИК е безопасен и ефективен начин за борба със затлъстяването и нездравословните последствия от консумацията на изкуствена храна.

 

По статията работи: К. Нейчева

Източник: elitefoods.eu

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари