Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Озон за здраве и красота!

Озон за здраве и красота!

 

      Новост  за пазара е козметичната серия с търговска марка „ФИТООЗОН® на фирма „Природни продуктикоято обединява силата на природата с най-доброто от науката. Серията е уникална по отношение на състав и действие, създадена от природни суровини /растителни екстракти и масла/, обогатени с активен кислород /озон/. Това са козметични продукти без консерванти, без оцветители и без парфюмна композиция, без аналог на пазара.

 

 

 

Серията предлага четири масажни крема: „ФитоОзон®1” за успокояване и възстановяване на кожата  при акне, изгаряния, сърбежи, ухапвания от насекоми, херпес, външни хемороиди и др.; за защита на кожата при възстановяване след травми и при умора в мускулите и ставите; за облекчаване на ставно-мускулни болки при простуда, ревматизъм, ревматоиден артрит, невралгии, дископатия и др.; за подхранване, омекотяване и ревитализиране на суха кожа и кожа, изложена на вредното въздействие на околната среда.  „ФитоОзон®2”  - при периферни съдови нарушения /разширени вени/,премахва умората и тежестта в краката;  намалява видимостта на повърхностните кръвоносни съдове; възстановява еластичността им,; подхранва, регенерира и тонизира кожата на краката в проблемните участъци. „ФитоОзон®3” се препоръчва за ползване при физическа  и умствена умора, стрес, депресия, безсъние, главоболие, тревожни състояния. Неутрализира умората, намалява напрежението в мускулите, успокоява нервната система, премахва главоболието и безсънието, подобрява тонуса. „ФитоОзон®4 е предназначен за ползване при студени стъпала и ръце и при проблеми с целулита. Действа в дълбочина и чрез загряване стимулира кръвообръщението и подобрява оросяването на крайниците. При целулит загрява кожата, разширява порите и чрез изпотяване, спомага за отделяне на токсините от тялото. Крем „ФитоОзон®” аnti-ageза съхраняване и възстановяване  природната красота и здраве на кожата. Благодарение на озона действа на клетъчно ниво като активизира енергийния обмен в клетките на кожата и засилва защитния им механизъм;  стимулира синтеза на колаген и еластин и неутрализира разрушаващото действие на свободните радикали.  Кремът нормализира естествените функции на кожата и подобрява структурата й  като намалява бръчките в дълбочина, изглажда фините бръчици и предотвратява появата на нови, забавя видимите признаци на стареене  на кожата и възстановява еластичността, мекотата и тонуса й. 

Масажните кремове  могат да се ползват освен за лична употреба в дома, така също и в козметични салони, спа-центрове, дерматологични, травматологични, ревматологични и неврологични клиники, санаториуми, спортни диспансери, физиотерапии, фитнес зали, като козметика за превенция на здравето.

Фината структура на тези продукти позволява лесно нанасяне, а озонът транспортира в дълбочина природните съставки и с изключителните си свойства, повишава тяхната активност.

Позволете природата да влезе в дома ви! Подарете си здраве с продуктите „ФитоОзон®” ! Докоснете се до тях и ще се уверите, че те наистина действат!

 

По статията работи: К.Нейчева

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари