Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Уникалният природен кристал - турмалин

Уникалният природен кристал - турмалин

Турмалинът е уникален природен кристал, наричан кристален магнит, заради постоянния си електричен заряд.Проявява пиро- и пиезоелектрични свойсвта и когато се нагрее, той създава слабо магнитно поле, започва да излъчва отрицателни йони и инфрачервена топлина, които взаймодействат с кръвния и енергиен поток на организма.Оказва силно действие върху:
ендокринната и хормоналната система,имунитета, нервната система, възстановява лимфната система,усилва клетъчния метаболизъм, подобрява притока на кръв, въздейства на вегетативната нервна система,повишава сексуалната функция,подобрява съня.
Благодарение на турмалина се постига изключителен оздравителен резултат, който не може да се постигне с никой друг минерал,

Серията турмалинови продукти Dr. Nature са създадени по японска технология с използването на турмалинови кристали, постоянни магнити(с изключение на турмалиновия накитник), бамбукови въглища и органичен германий. Четирите активни елемента са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан, изградена от високотехнологични полимерни влакна.  Вградените високоактивни елементи отдават своето действие по време на използването на продукта.

 

 

По статията работи: К.Нейчева

Източник: green-master

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари