Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Невероятния лековит крем за кожни заболявания - Бял крем „Рачев”

Невероятния лековит крем за кожни заболявания - Бял крем „Рачев”

Невероятния лечебен крем за кожни заболявания се прави по-доказана народна рецепта  от стар род в Габрово, която се предава от поколение на поколение.
Лечебното чудо е ефективно средство за всякакъв тип рани, притежава широк спектър на действие и силен противовъзпалителен ефект.

За да зарастне малка раничка, възпаление на кожата или охлузване са необходими само едно-две намазвания. Помага още при следоперационни рани, варикозни рани, причинени в следствие на разширени вени, рани след едра шарка, като заличава белезите. Действието му е прекрасно и при рани от залежаване, рани от измръзване,лишеи  и трудно заздравяващи рани на диабетици. Неговите ефективни свойства действат бързо и благодарение на този крем гнойта от раните се изсмуква и раната се лекува за кратък период отвътре навън. Помага при всякакъв вид изгаряния, включително слънчеви и се справя успешно с екземи, херпеси, и напукани длани и пети. Премахва ефективно кокоши тръни, обриви на алергична основа, гъбички между пръстите и изпотяването и миризмата на краката. Ако ви ухапе насекомо, намажете се веднага  и ще усетите мигновеното облекчение и отстраняване на болката, сърбежа, отока и възпланието по кожата. При изгаряне, ако го приложите веднага, неговото действие няма да позволи да останат белези от раната, а старите белези могат да избледнеят и почти да се заличат след упорито мазане. Помага отлично и за детоксикация на кожата.

Как да го употребяваме?
Мажете болното място сутрин и вечер, като намазвайте и около раната. След това поставете марличка и я сменяйте при всяка следваща превръзка. Текстурата му е дебела ( подобна на крем „Здраве”). Може да останете с него цяла нощ, или ако сте във вкъщи цял ден. Когато се наложи, почистете крема от кожата с марличка, напоена леко със зехтин или олио.

 

Източник: www.cluborfei.com 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари