Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Пролетта е най-подходящият сезон за пречистване на организма!

Пролетта е най-подходящият сезон за пречистване на организма!

Пролетта е най-подходящият сезон за пречистване на тялото и детоксикация на токсините, натрупани в нашето тяло през зимата. Така че това е времето, когато е най-добре да се замислим за вътрешната чистота на организма. Изключително добре е да се прави периодична детоксикация на организма и на дебелото черво, което ще подобри значително способността на тялото да се освобождава от метаболитните отпадъци и ще повиши усвояемостта на нутриентите от храната.
Но най-напред, нека да си поговорим за предимствата на пречистване на организма – предимствата на детоксикацията.
Има много причини, поради които се нуждаем от детоксикация, главно свързани с нашето здраве, жизненост и подмладяване, за да предотвратим по-нататъшни проблеми със здравето

 

Какво се постига с пролетното пречистване на организма?


Превенция на заболяванията
Пречистване на организма
Почивка на органите и системите
Подмладяване
Загуба на тегло
Подобряване състоянието на кожата
Забавяне процесите на стареене
Подобряване на репродуктивните функции
Увеличаване на жизнените сили и енергия
Координация с природата

 

Продукти за детокс:

Detoxin – подпомага черния дроб, който е отговорен за изхвърляне на продуктите от мъртвите паразити. Гарантира общо укрепване и тонизиращ ефект.


Топ фегато – за здрав и чист черен дроб!


Дайджестив комплекс – формула за тотално вътрешно изчистване с комплекс храносмилателни ензими! Изключително ефикасна за елиминирането на вредните токсини и неприятната миризма в храносмилателния тракт, прочиства дебелото черво, подобрява храносмилането и метаболизма.


Комплекс морски минерали, водорасли и сребро - Естествена детоксикация и ревитализация на организма, с цел да се осигури максимално ефективно регенериране и функциониране на организма на клетъчно ниво.

 

Още продукти в "Здраве"

 

Чрез прилагането на тези няколко средства за детоксикация, Вие ще се чувствате много по-добре и ще бъдете в състояние да отслабнете по-лесно, но след пречистването!
Ще се подобри настроението Ви, външния вид и блясъка на кожата.


Имайте предвид, че в началото, когато започва детоксикацията в организма Ви може да настъпи за кратък период дискомфорт. В резултат на отделянето на токсините е възможно е да усещате главоболие, но след това трябва да настъпи осезаемо подобрение на състоянието Ви. В случай на главоболие масажирайте слепоочията с масло от 110 билки. 

Симптоми, по които можем да познаем, че е наложително да направим детоксикация са: мигрените, главоболие, продължаващи няколко дни, синдромът на постоянната  умора, липсата на енергия, чувствителността към определени храни или съставки, която обикновено се изразява чрез подуване и тежест в стомаха след ядене.

По време на пречистването е желателно да се увеличи приема на вода.

 

По статията работи: К.Нейчева
Източник: green-master

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари