Количка

0 артикула
Начало Марки

Марки

«1»

MULIERES

Всички продукти на Мulieres са алтернативи на съществуващи в нашия бит препарати с химически състав за пране и почистване на дома и офиса.

Всеки един артикул е нежен към кожата, естествен и ефективен. Всеки продукт Mulieres   се основава на маслиново олио, благоприятно за кожата, което има отлични почистващи и перилни качества и не дразни чувствителната кожа. Продуктите на Mulieres не съдържат парабени, нефтени химикали, изкуствени аромати и оцветители, не са тествани върху животни: Mulieres е известен като първата естонска марка, която носи етикета Vegan Society. Гелът за пране “Sensitive- без аромат” се препоръчва от Естонската асоциация за алергични заболявания. Гелът за пране с аромат на роза е носител на наградите Scandinavia за естествени и органични продукти за 2016 година в най-добрата нова еко-натурална продуктова категория. Освен това има и аромати на Fresh Citrus и Nordic Forest, които се основават на висококачествени етерични масла. Дори и опаковката е специална: тя е биоразградима и е изработена от преработен картон.

0
продукти

Bodi Beauty

Българска козметика с билкови екстракти
48
продукти

Coyne Healthcare UK

Coyne Healthcare разработва и разпространява най-висококачествените фитопрепарати и хранителни добавки.Тя е част от PHYTOCEUTICS (UK) LTD.
В партньорства с водещи световни експерти и изследователи в областта на здравеопазването създават ефикасни продукти от най-висок      стандарт.

Основни принципи: Популяризиране на здравето чрез интегриран подход; образование и продукти, трансформиращи здравето.   

Всички продукти са с клинично изследвани съставки, използват патентовани съставки с доказана терапевтична   ефективност. 

0
продукти

TianDe

Tiande е козметика с високо качество, която ще ви помогне да съхраните вашите красота и здраве. Философията за хармония, залегнала в основата на рецептите на древните китайски лечители,Качествената продукцията е произведена в съответствие с всиччки международни стандарти и сертификати за качество по ISO 9001 и GMP (самият GMP стандарт изисква 20 000 теста на всяка билка, която участва в състава на продуктите на Tiande). Козметичните продукти са коктейл от билки и натурални продукти от жен-шен, жожоба, бамбук, сребро, змийска мас, хрущял от акула и др. по китайски рецепти от преди 5000 години. Продуктите за здравословна грижа са създадени въз основа на хилядолетно изпитани рецепти от източната медицина и са изцяло на BIO основа. В производството на продуктите на TianDe се използват най-съвременни технологии и екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай и Тибет, които се събират от специално обучени хора в строго определен момент от времето, според лунния календар. Водата която се използва в козметиката се извлича от минерални извори и морски дълбини, пречистваща се с помощта на мембранна технология. Това е процес при който водата се обогатява с микроелементи, участващи в състава на козметичните продукти.За първи път компанията стъпва на българския пазар на 12 март 2012 г.
0
продукти

Bielenda

SCP козметика
0
продукти
0
продукти
1
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
11
продукти
3
продукти

STANDELLI

Част от CAMCO bg

16
продукти
15
продукти
4
продукти
1
продукти